Soita vaikka heti!
050 362 8100
tai Ota yhteyttä

Palvelut - Robotiikkaa nopealla ROIlla

Roboost tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille ja yhteisöille. Alla on listattu palveluita, joita Roboost tarjoaa. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Robotiikan avulla on mahdollista automatisoida kaikkia tietokoneella tehtäviä työvaiheita, joista voidaan tehdä työohje. Alla on esiteltyinä yleisimmät robottimme. Nämä ovat työvaiheita, joihin monissa yrityksissä menee manuaalisesti tehtynä liikaa aikaa tai tehdään liikaa virheitä. Robotti kykenee hoitamaan työvaiheen itsenäisesti, eikä sen käyttö vaadi erityisosaamista.

Roboost
BASIC

349 €
/kk

Kehityskustannukset erikseen. alkaen 1000 €.

Tarkoitettu perustason ohjelmistorobotille.

Mitä on ohjelmistorobotiikka?

Roboost
CUSTOM

0 €
 

Keskustelu kanssamme ei maksa mitään!

Paketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Roboost Basic tuotteet

HR -robotti

HR-robotille voidaan antaa tehtäväksi mikä tahansa työsuhteeseen liittyvä toiminto aina työsuhteen luomisesta sen päättämiseen.

  • siirtää työsopimusten tiedot itsenäisesti ennalta määriteltyihin järjestelmiin
  • ja/tai päättää työsuhteet ennalta määritellyistä järjestelmistä työsuhteen päättyessä

Tilaus -robotti

Tilausten käsittely on usein kriittinen vaihe ja tilaukset tulisi saada järjestelmään välittömästi. Tuotannonsuunnittelu, varastointi, työvuorojen suunnittelu ja asiakaspalvelu tehostuu, kun tilausten käsittely on nopeaa ja virheetöntä. Tilauksina voidaan käsitellä sekä tavara- että palvelutilaukset.

  • siirtää tilaukset automaattisesti yrityksen järjestelmään esimerkiksi sähköpostista
  • ja/tai lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen automaattisesti

Palkka -robotti

Palkkaprosessin sujuvuus ja palkanmaksun oikeellisuus ja sujuvuus riippuu useimmiten siitä kuinka tehokasta palkka-aineiston kerääminen ja tarkastamisen on.

  • kerää palkka-aineiston valmiiksi siirrettäväksi palkanlaskentaan
  • ja/tai palkka-aineiston oikeellisuuden tarkastaminen

Tekoäly -robotti

Haluatko tuoda nykyiseen sovellukseesi tekoälyä? Robotti voi tuoda tekoälyn käyttöön sovelluksiin joissa se ei aiemmin ollut mahdollista.

  • Konenäköavusteiset tietojen täydennykset piirrustuksista
  • Tekoälyavusteinen vuorosuunnittelu
  • CV tietojen luku ohjelmaan

Toimitamme robotiikkaa myös muihin tukitoimintoihin kuten raportointiin, täsmäytyksiin ja laskutukseen. Mikäli yrityksesi tarve on jokin yleisimmistä tukitoimista poikkeava niin määrittelemme yhdessä robotille työnkuvan. Tällöin kannattaa kysyä mahdollisuudesta ryhtyä pilottiasiakkaaksi. Tällä tavalla olemme tehneet esimerkiksi ajojärjestelyyn ja henkilöstövälitykseen robotiikkaa.
Katso lisää robotiikan käyttökohteista TÄÄLTÄ.

Tuotepakettimme ovat aina alusta loppuun toteutettuja – vastaamme tuotteiden ylläpidosta sekä myös mahdollisesta käyttökoulutuksesta.