Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100
BoostElias, Tunnusten Hallinnan Asiantuntija

BoostElias, Tunnusten Hallinnan Asiantuntija

BoostElias on erikoistunut tunnusten hallintaan, varmistaen ajantasaisen ja turvallisen pääsyn resursseihin. Automatisoi tunnusten luonti, sulkeminen ja seuranta BoostEliaksen avulla.

Kuvaus

Tiedon digitalisaatio on tehnyt organisaatioiden tietoturvasta tärkeämpää kuin koskaan. Tässä pelissä oikeat tunnukset ovat yhtä arvokkaita kuin avaimet kulta-aarrearkkuun. BoostElias tarjoaa erikoistuneen tunnusten hallintajärjestelmän, joka on rakennettu nykyaikaisen organisaation tarpeisiin.

Miksi Tunnusten Hallinta On Kriittistä?

 1. Tietoturva: Väärät pääsykoodit voivat olla suora tie yrityksen tärkeimpiin tietoihin. BoostEliaksen avulla voit olla varma, että vain oikeat ihmiset pääsevät käsiksi tärkeisiin tietoihin.
 2. Tuottavuus: Työntekijät, joilla on oikea-aikaiset ja tarvittavat pääsykoodit, voivat suorittaa tehtävänsä ilman viivästyksiä tai esteitä.
 3. Hallinta: Reaaliaikainen seuranta ja automaatio vähentävät manuaalista hallintatyötä ja vapauttavat IT-henkilöstön muihin tehtäviin.

BoostEliaksen Hyödyt

 • Automatisoitu Tunnusten Hallinta: Voit unohtaa manuaalisen lisäämisen ja poistamisen. BoostElias tunnistaa automaattisesti, milloin uusi tunnus tarvitaan ja milloin vanha voidaan sulkea.
 • Reaaliaikainen Seuranta: Saat välittömän yleiskuvan tunnusten tilasta, mikä mahdollistaa paremman valvonnan ja turvallisuuden.

BoostEliaksen Keskeiset Tehtävät

 1. Tunnusten luonti henkilöryhmien mukaan: Tunnukset räätälöidään automaattisesti määriteltyjen henkilöryhmien perusteella, jolloin voit olla varma, että jokaisella on juuri oikeat tunnukset.
 2. Tunnusten sulkeminen automaattisesti: Ei enää vanhentuneita tunnuksia. Kun työtehtävä päättyy, BoostElias sulkee tunnukset automaattisesti.
 3. Tietokannan automaattinen ylläpito: Voit luottaa siihen, että kaikki tunnusmerkinnät ovat ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Valitse Palvelutasosi

 1. BoostElias Basic:
  • Aloita yhdellä keskeisellä tehtävällä. Tämä taso on suunniteltu erityisesti aloitteleville yrityksille tai pienille tiimeille, jotka haluavat ottaa ensiaskeleita tehokkaammassa tunnusten hallinnassa.
 2. BoostElias Pro:
  • Laajenna toimintaa kahdella keskeisellä tehtävällä. Tämä taso sopii erinomaisesti keskikokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat laajempaa näkymää ja hallintaa tunnusten elinkaaresta.
 3. BoostElias Premium:
  • Nauti täydellisestä tunnusten hallinnasta kaikkien kolmen tehtävän avulla. Tämä on huippuluokan palvelutaso suurille yrityksille tai monimutkaisille organisaatioille, jotka haluavat parasta mahdollista hallintaa ja turvallisuutta.

Tietoturva, tehokkuus ja hallinta - kolme syytä, miksi BoostElias on oikea valinta yrityksellesi. Tuo tunnusten hallinta uudelle tasolle BoostEliaksen avulla!

© 2023 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.