Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100
BoosTony, Koulutusten Hallinnan Mestari

BoosTony, Koulutusten Hallinnan Mestari

Boostony: Koulutusrobotti, joka hallinnoi ja seuraa henkilöstön koulutustietoja. Varmista, että koulutukset ovat aina ajantasalla ja pakolliset luvat voimassa.

Kuvaus

BoosTony on koulutusrobotti, joka hallinnoi ja seuraa henkilöstön koulutustietoja tehokkaasti ja luotettavasti. Se tarjoaa helpon tavan ylläpitää ja päivittää tietoja, sekä varmistaa, että kaikki tarvittavat koulutukset ovat suoritettuina.

Ominaisuudet:

  • Jatkuva Seuranta: Saat jatkuvan ja selkeän käsityksen henkilöstön koulutuksista, niiden voimassaolosta ja päivitystarpeista.
  • Pakollisten Koulutusten Valvonta: Varmista, että kaikki pakolliset luvat ja koulutukset ovat aina voimassa. BoosTony ilmoittaa automaattisesti, jos joku niistä on vaarassa vanhentua.

BoosTonyn Tehtävät

  • Ilmoitukset puuttuvista koulutuksista: Jokainen työntekijä on erilainen ja heillä on erilaiset koulutustarpeet. BoosTony seuraa näitä tarpeita ja ilmoittaa sinulle, jos joltakin työntekijältä puuttuu jokin tärkeä koulutus.
  • Automaattiset muistutukset: Vähennä manuaalista työtä ja anna BoosTonyn lähettää muistutukset henkilöstöllesi erääntyvistä koulutuksista.
  • Tietokannan automaattinen ylläpito: Ei enää epäjärjestystä tai manuaalista päivitystä. BoosTony pitää huolen siitä, että kaikki koulutustiedot ovat aina ajan tasalla.

Palvelutasot

  • BoosTony Basic: Sopii erinomaisesti pienille yrityksille tai organisaatioille. Tässä tasossa voit valita yhden tehtävän BoosTonyn tarjoamista tehtävistä.
  • BoosTony Pro: Suunnattu keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat laajempaa koulutuksen hallintaa. Voit valita kaksi BoosTonyn tarjoamaa tehtävää.
  • BoosTony Premium: Yrityksille, jotka haluavat täyden hyödyn BoosTonysta. Tässä tasossa saat kaikki kolme tehtävää.

Valitse BoosTony ja varmista, että henkilöstösi koulutukset ovat aina ajantasalla!

© 2023 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.