Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100
BoosTeija, TilauskäsittelyRobotti

BoosTeija, TilauskäsittelyRobotti

BoosTeija - dynaaminen tilausten käsittelijä, joka tehostaa liiketoimintaprosessejasi. Automatisoi tilausten käsittely ja paranna asiakaskokemusta. Kokeile nyt!

Kuvaus

BoosTeija on älykäs järjestelmä, joka on räätälöity mullistamaan tilaustenkäsittelyprosessisi. Tämä teknologia ei vain tehosta liiketoimintaprosesseja, vaan tuo mukanaan useita liiketoimintahyötyjä:

  • Kustannussäästöt: Manuaalisen käsittelyn minimoiminen vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja niihin liittyviä kuluja.
  • Työtyytyväisyys: Työntekijät voivat keskittyä arvokkaampiin tehtäviin automaation hoitaessa rutiinitehtävät, mikä parantaa tuottavuutta.
  • Kilpailuetu: Nopea ja tarkka tilaustenkäsittely voi vahvistaa yrityksesi asemaa markkinoilla.

Hyödyt

  1. Nopeus: BoosTeija eliminoi manuaalisen käsittelyn tarpeen, tehden tilausten käsittelystä nopeampaa ja sujuvampaa.
  2. Tarkkuus: Mahdolliset epätarkkuudet tai virheet tilaustiedoissa voivat aiheuttaa sekaannuksia. BoosTeija varmistaa, että jokainen tilaus käsitellään oikein ja ajoissa.

BoosTeijan Tehtävät

  1. Tilausten automaattinen syöttö järjestelmään: BoosTeija skannaa tilaustiedot ja syöttää ne järjestelmääsi automaattisesti, vähentäen virheiden mahdollisuutta.
  2. Hintojen tarkistus: Ennen kuin tilaus vahvistetaan, BoosTeija varmistaa, että kaikki hinnat ovat ajantasaisia ja oikeita ottaen huomioon alennukset ja kampanjat.

Palvelutasot

  • BoosTeija Basic: Perustaso, joka sisältää yhden tehtävän mukautettuna asiakkaan tarpeiden mukaan. Sopii erinomaisesti start-upeille tai pienyrityksille.
  • BoosTeija Pro: Kattavampi versio, joka tarjoaa kaksi tehtävää, mahdollistaen laajemman automaation ja soveltuen keskisuurille ja suurille yrityksille.
  • BoosTeija Premium: Laajennettu versio, joka sisältää kaikki kolme tehtävää, tarjoaa täyden automaation ja on ihanteellinen suurille yrityksille tai niille, jotka haluavat maksimoida tehokkuuden.

Lopuksi

BoosTeija edustaa tulevaisuuden tilaustenkäsittelyjärjestelmiä. Se auttaa yrityksiä tehostamaan prosesseja, vähentämään inhimillisiä virheitä ja parantamaan asiakaspalvelua. BoosTeijan edut ulottuvat yrityksen sisäiseen dynamiikkaan ja sen asemaan kilpailijoidensa keskuudessa. Koe BoosTeijan moninaiset hyödyt

© 2023 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.