Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100

Case: Laskutusrobotti

Case: Laskutusrobotti

Laskutus on yritykselle tärkeä elementti, mutta laskun tietojen koostaminen työaikajärjestelmästä on usein työlästä ja virheitäkin sattuu helposti. Laskuttamatta jääneet tunnit ovat yritykselle kalliita.

Tämä oli tilanne asiantuntijapalveluita tarjoavassa organisaatiossa, jossa työskenteli yhteensä 10 laskuttavaa työntekijää. Roboost Solutions Oy tarjoaa robotiikkaa tehostamaan yritysten tukitoimintoja käyttäen ohjelmistorobotiikkaa ja erilaisia integraatioita. Ohjelmistorobotti pystyy tekemään minkä tahansa tietokoneella tehtävän työn, johon sille annetaan työohjeet.

Robotti laskuttamaan

Robotiikka oli laskun koostamisen apuvälineeksi selkeästi paras vaihtoehto. Roboost asensi robotin työskentelemään asiakkaan laskutusohjelman ja työaikakirjausten väliin, josta robotti kerää joka kuukausi laskutettavat tunnit suoraan asiakkaan laskulle.

Keskiaikainen laskutustapa
Keskiaikainen laskutustapa ei pärjää digitalisaation mahdollisuuksille.

Työn jättäminen robotille on säästää vuodessa yritykselle 21 840 euroa. Eikä summaan ole laskettu mukaan sitä aikaa, joka myyjiltä ennen meni laskuttamiseen myyntityön sijaan eikä niitä laskuttamattomia tunteja, joita enää ei tule.

 

02.09.2023

Referenssit