Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100

Roboost Solutions Oy - Robotiikan ja automaation asiantuntija

Olemme Satakuntalainen ohjelmistorobotiikkaan keskittyvä yritys, jonka tavoitteena on tuoda automaatioratkaisut kaikkien ulottuville. Roboost perustettiin vuonna 2021 parantamaan yritysten liiketoimintaprosesseja sekä luomme samalla parempaa työelämää ihmisille. Pitkä, vuosikymmenten kokemus monikansallisissa tiimeissä alan suunnannäyttäjien palveluksessa on kasvattanut kyvyn nähdä teknologian tuomat mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Yrityksemme nimi tulee sanasta ”robusti”, joka tarkoittaa kestävää ja vahvaa - tämä on myös meidän toimintamme ydin. Nimen loppuosan ”boost” viittaa siihen, että haluamme kiihdyttää asiakkaan liiketoimintaa älykkäällä ohjelmistorobotiikalla.

Tuotevalikoimastamme voimme koota juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten palvelevan automaatiopaketin tai voit valita yhteen prosessiin sopivan perusrobotin. Automatisoimme prosesseja mm. älykkään robotiikan tai erilaisten integraatioiden avulla. Autamme kartoittamaan automaatiotarpeesi ja valitsemaan tarkoituksenmukaiset työkalut juuri sinulle.

Roboostin tiimi koostuu ohjelmistorobotiikan ja automaation asiantuntijoista, jotka ovat valmiita auttamaan sinua automatisoinnin parissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Älykästä automaatiota tehostamaan liiketoimintaasi

Liiketoiminnan eri prosessien automatisoinnilla voidaan merkittävästi tehostaa yrityksen liiketoimintaa. Resursseja säästyy toiminnan kehittämiseen ja yritys sekä säästää rahaa, että pystyy palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin.

Yhdessä teemme ihmeitä!

Yhteistyössä