Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100

Roboost Solutions Oy - Robotiikan ja automaation asiantuntija

Olemme Satakuntalainen ohjelmistorobotiikkaan keskittyvä yritys, jonka tavoitteena on tuoda automaatioratkaisut kaikkien ulottuville. Roboost perustettiin vuonna 2021 parantamaan yritysten liiketoimintaprosesseja sekä luomme samalla parempaa työelämää ihmisille. Pitkä, vuosikymmenten kokemus monikansallisissa tiimeissä alan suunnannäyttäjien palveluksessa on kasvattanut kyvyn nähdä teknologian tuomat mahdollisuudet tulevaisuudessa.

Yrityksemme nimi tulee sanasta ”robusti”, joka tarkoittaa kestävää ja vahvaa - tämä on myös meidän toimintamme ydin. Nimen loppuosan ”boost” viittaa siihen, että haluamme kiihdyttää asiakkaan liiketoimintaa älykkäällä ohjelmistorobotiikalla.

Tuotevalikoimastamme voimme koota juuri sinun liiketoimintaasi parhaiten palvelevan automaatiopaketin tai voit valita yhteen prosessiin sopivan perusrobotin. Automatisoimme prosesseja mm. älykkään robotiikan tai erilaisten integraatioiden avulla. Autamme kartoittamaan automaatiotarpeesi ja valitsemaan tarkoituksenmukaiset työkalut juuri sinulle.


Älykästä automaatiota tehostamaan liiketoimintaasi

Liiketoiminnan eri prosessien automatisoinnilla voidaan merkittävästi tehostaa yrityksen liiketoimintaa. Resursseja säästyy toiminnan kehittämiseen ja yritys sekä säästää rahaa, että pystyy palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin.

Yhdessä teemme ihmeitä!

Yhteistyössä

Voisitko auttaa meitä?

Miksi lähdit ilman yhteydenottoa? Voisitko kertoa meille, mitä olisimme voineet tehdä toisin? Tämä auttaa meitä kehittymään ja vie vain minuutin.