Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100

Roboostin referenssit ja case-studyt

Asiakastarina: Kuljetus Transpori Oy

Asiakastarina: Kuljetus Transpori Oy

Kuljetus Transpori Oy on perinteikäs, ulvilalainen logistiikka-alan perheyhtiö, jolle luotettavuus, nopeus ja asiakaspalvelun laatu ovat tärkeitä arvoja. Pysyäkseen ajanmukaisena ja tehokkaana toimijana ja kyetäkseen tarjoamaan arvojensa mukaista palvelua myös tulevaisuudessa, Kuljetus Transpori Oy päätti automatisoida ajojärjestelyprosessiaan.

Case: Laskutusrobotti

Case: Laskutusrobotti

Laskutus on yritykselle tärkeä elementti, mutta laskun tietojen koostaminen työaikajärjestelmästä on usein työlästä ja virheitäkin sattuu helposti. Laskuttamatta jääneet tunnit ovat yritykselle kalliita.

 

Palautteita asiakkailtamme

"Itse pääkäyttäjinä olemme tyytyväisiä. Ihan sitä siis saatiin mitä haettiin. Mukavaa porilaista porukkaa."

Matias, IT Architect

"Roboostin avulla saatiin automatisoitua käyttöönottovaiheessa uuden asiakkuuden perustamiseen liittyvää manuaalisen työn osuutta siten, että aiemmin viikkojenkin työosuus voidaan nyt tehdä alle 30 minuutissa. Yhteistyö Roboostin kanssa oli koko kehitysprojektin ajan joustavaa ja ratkaisukeskeistä."

Kaisa Koskinen, Kehityspäällikkö

"Yhteistyö Roboostin kanssa on sujunut mainiosti."

Tommi Grönlund, CEO , Calm Oy


Älykästä automaatiota tehostamaan liiketoimintaasi

Liiketoiminnan eri prosessien automatisoinnilla voidaan merkittävästi tehostaa yrityksen liiketoimintaa. Resursseja säästyy toiminnan kehittämiseen ja yritys sekä säästää rahaa, että pystyy palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin.

Yhdessä teemme ihmeitä!

Yhteistyössä