Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100
BoostOiva, Virtuaalityöntekijä tehostamaan myynitprosesseja ja tuotannonsuunnittelua

BoostOiva, Myynnin ja tuotannon moniottelija

Kuvaus

Älä myy mitään, mikä jää laskuttamatta. Myynnin virtuaalityöntekijä huolehtii kaikki myynnit myös laskutukseen. BoostOiva on myyntiassistentti, joka vapauttaa myyjien aikaa myyntiin ja varmistaa, että tuotannolla on aina käytössään reaaliaikainen tilauskanta. Myynti, tuotanto ja laskutus ovat yrityksen kenties tärkeimmät toiminnot. Liiketoiminnan kasvu myös kasvattaa juuri näiden toimintojen kuluja. Virtuaaliassistentin avulla saat kasvun kuluihin joustoa, kun voit siirtää osan kasvaneesta työmäärästä sen käsiteltäväksi.

BoostOiva: Monitoiminen myyntiassistentti

BoostOivan Tehtävät

  • Tilausten tallennus: Siirtää tilaukset automaattisesti sähköpostista ERP -järjestelmään.
  • Tarjouslaskenta: Hakee tarjoukselle oikeat tuotteet ja hinnat valmiiksi ja yhtenäistää yrityksen tarjousprosessia. Lukee myös esimerkiksi sähköpiirrustuksia tekoälyllä.
  • Laskutus: Kerää laskutusrivit valmiiksi asiakkaan laskulle. Kysy Demoa!
  • Raportointi: Tuottaa säännöllisiä varastoraportteja tai kerää ja muokkaa konserniraportteja.
  • Tekoälykoosteet: Luo tekoälyllä yhteenvetoja tilauksista ja tarjouspyynnöistä.

Palvelutasot

  • BoostOiva Basic: Tämä perustaso tarjoaa yksittäisen, asiakkaan tarpeisiin mukautetun tehtävän automaation. Ihanteellinen valinta start-up-yrityksille ja pienille yrityksille, jotka haluavat tehostaa yhtä keskeistä aluetta tuotannossaan tai prosessinhallinnassaan.

  • BoostOiva Pro: Kattavampi taso, joka sisältää kaksi mukautettua tehtävää. Pro-taso on suunniteltu keskisuurille yrityksille, jotka tähtäävät prosessiensa kaksinkertaiseen automaatioon, parantaen näin tuotantonsa ja työnkulunsa tehokkuutta.

  • BoostOiva Premium: Täydellinen palvelutaso, joka tarjoaa täyden tehtäväpaketin – mukaan lukien tilausten ja tarjouspyyntöjen automaation, varaston täydennyksen, hinnan tarkistuksen ja raportoinnin. Premium on suunniteltu suurille yrityksille tai teollisuuden toimijoille, jotka vaativat kokonaisvaltaista ja monipuolista automaatiota tuotantoprosessiensa maksimoimiseksi.


Valitse BoostOiva, joka vapauttaa myyjät ihmisten pariin ja auttaa hyödyntämään tuotannon kapasiteettia kustannustehokkaammin.

© 2024 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.