Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100
BoosToivo, Talous- ja palkkahallinnon työmyyrä

BoosToivo, Työntekijä tuntikirjauksien ja kustannuspaikkojen hallintaan

Kuvaus

BoosToivo on talous- ja palkkahallinnon huipputehokas assistentti, joka kerää palkka-aineiston ja tarkistaa sen oikeellisuuden ennen palkanlaskentaa. Taloushallinnolle se asettaa tiliöinnit ja kustannuspaikat kohdalleen omatoimisesti. Sekä palkka- että taloushallinnossa haluamme virtuaalityöntekijän olevan mahdollisimman tarkka ja luotettava, joten emme käytä siinä tekoälyä. Sen sijaan Virtuaalityöntekijä voi käyttää tekoälyä hyödykseen kun sen halutaan muodostavan esimerkiksi erilaisia ennustemalleja.

BoosToivon Tehtävät

  1. Aineiston kerääminen tuntikirjauksista: BoosToivo skannaa järjestelmän ja tuo tuntikirjaukset automaattisesti palkanlaskujärjestelmään. Se minimoi inhimilliset virheet ja parantaa prosessin tehokkuutta.
  2. Määriteltyjen tietojen tarkistaminen: Ennen kuin palkat käsitellään, BoosToivo varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein, kuten työtunnit, ylityöt ja muut lisät. Se voi myös ristiintarkistaa lomalistojen kanssa, onko kaikki lomapalkat sovitusti paikallaan.
  3. Tiliöinnit ja kustannuspaikat: BoosToivo määrittää kaikille ostolaskuille valmiiksi oikeat tiliöinnit ja kustannuspaikat.

Palvelutasot

  • BoosToivo Basic: Tämä perustaso sisältää yhden tehtävän, jonka asiakas voi valita tarpeensa mukaan. Tämä sopii erityisesti pienemmille yrityksille tai niille, jotka tarvitsevat vain perusominaisuuksia.
  • BoosToivo Pro: Laajennettu versio, joka sisältää enemmän tehtäviä, tarjoaa täyden automatisoinnin ja on ihanteellinen suurille yrityksille tai niille, jotka haluavat maksimoida tehokkuuden.

Lopuksi

Palkanlaskennassa ja kirjanpidossa prosessien tulisi olla virheettömiä ja mahdollisimman nopeita. Virtuaalityöntekijää apuna käyttäen näistä vaativista prosesseista saadaan vähennettyä virheitä ja nopeutettua niitä huomattavasti.

© 2024 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.