Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100
BoosTiina, Työsopimusten Käsittelijä

BoosTiina, Työsopimusten Käsittelijä

BoosTiina on työsopimusrobotti, joka helpottaa työsopimuksen tietojen käsittelemistä ja tallentamista.

Kuvaus

BoosTiina on vallankumouksellinen HR-teknologian mestari, joka uudistaa työsopimusten ja henkilöstöprosessien hallinnan. Kun työntekijätiedot ja sopimukset virtaavat oikeille paikoille automaattisesti, HR-prosessisi pääsevät uudelle tehokkuuden tasolle. Tämä ei ainoastaan vähennä virheitä ja työmäärää, vaan parantaa myös työntekijöiden ja johtajien tyytyväisyyttä.

Hyödyt:

 • Tehokkuus: Työsopimusten automaattinen käsittely ja tietojen päivittäminen tekevät HR-prosesseista saumattomia.
 • Integraatio: Saumaton tiedonsiirto muiden järjestelmien, kuten etuus- ja työterveyspalveluiden, kanssa tehostaa tiedonkulkua ja vähentää päällekkäistä työtä.
 • Ennakoivuus: BoosTiinan avulla voit seurata ja ennakoida henkilöstötarpeita, mikä auttaa rekrytoinnissa ja suunnittelussa.
 • Selkeytys: Ymmärrä paremmin henkilöstösi kehitystä ja tarpeita tehokkaan raportoinnin ansiosta, ja tee parempia päätöksiä.

BoosTiinan Tehtävät

 1. Työsopimuksen luominen: Luo työsopimukset automaattisesti ja virheettömästi.
 2. Uuden työntekijän tietojen syöttö: Integroi uuden työntekijän tiedot HR-järjestelmääsi käden käänteessä.
 3. Työsuhteen tietojen vienti: Tiedot siirtyvät jouhevasti esimerkiksi lounas- ja muiden etuuksien hallintajärjestelmiin tai työterveyteen.
 4. Yrityksen työntekijöille luovuttaman omaisuuden tietokanta: Saat selkeän kuvan työntekijöille annetusta omaisuudesta, kuten laitteista ja välineistä.

Palvelutasot

 • BoosTiina Basic: Perustaso, joka sisältää yhden valitun tehtävän, mukautettuna asiakkaan tarpeisiin. Erinomainen pienille yrityksille, jotka haluavat aloittaa HR-automatisoinnin.
 • BoosTiina Pro: Keskivaiheen taso, joka kattaa kaksi valittua tehtävää, mahdollistaen laajemman HR-prosessin automaation. Sopii mainiosti keskisuurille yrityksille.
 • BoosTiina Premium: Ylimmän tason palvelu, joka sisältää kaikki neljä tehtävää. Tämä taso on tarkoitettu suurille yrityksille tai niille, jotka haluavat maksimaalisen tehokkuuden HR-prosesseissaan.

Valitse BoosTiina, joka muuttaa HR-prosessisi tehokkaammiksi ja auttaa yritystäsi kasvamaan ja kehittymään entistä vahvemmaksi!

© 2023 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.