Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100

Roboostin Robottipalvelu

Toimituksesta päivittäiseen toimintaan

Roboostin Robottipalvelu
Huolettomampi arki Roboostin kanssa.

Avaan hieman ohjelmistorobotiikan toimitusprosessia Roboostilla, alkaen aloitustapaamisesta ja päättyen päivittäiseen toimintaan Roboostin palvelukeskuksessa. Lisäksi kerron, kuinka tuemme asiakkaitamme heidän matkallaan robotiikan parissa.

Nyt, hyvä lukija, toivotan sinut tervetulleeksi matkalle tulevaisuuteen, jossa ohjelmistorobotiikka muokkaa liiketoimintaasi ja Roboost on apunasi jokaisessa vaiheessa.

1. Aloitustapaaminen

Tilauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme aloitustapaamisen. Tässä tapaamisessa käymme läpi robotituotteen keskeiset toiminnot ja ominaisuudet, tutkimme mahdolliset integraatiot järjestelmiisi ja suunnittelemme yhdessä aikataulun ja seuraavat askeleet.

2. Käyttöönoton suunnittelutyöpaja

Seuraavaksi on aika siirtyä suunnittelutyöpajaan, jossa keskitymme robotin integrointiin järjestelmiisi. Ei hätää, emme sukella liian syvälle teknisiin yksityiskohtiin, vaan keskitymme ymmärrettävään ja selkeään suunnitelmaan, joka takaa sujuvan käyttöönoton.

3. Käyttöönoton tehtävät

Ennen varsinaista käyttöönottoa huolehdimme kaikista tarvittavista tehtävistä. Sinun vastuuhenkilöllesi esitetään mahdollisia lisäkysymyksiä, luodaan robotin tunnukset ja varmistetaan integraatioiden sujuvuus.

graph TB A[Aluksi: Roboostin tiimi ottaa yhteyden] B[Syvennytään tarkemmin teknisiin yksityiskohtiin] C[Tehtävät ja valmistelut ennen käyttöönottoa] D[Roboostin palvelukeskus huolehtii robottien toiminnasta] A --> B B --> C C --> D style A fill:#6CACE4,stroke:#003D4C,stroke-width:2px,stroke-dasharray: 5, 5, round, join:round, rx:20, ry:20, font-size:16px, color:#FFFFFF; style B fill:#FFD700,stroke:#003D4C,stroke-width:2px,stroke-dasharray: 5, 5, round, join:round, rx:20, ry:20, font-size:16px, color:#000000; style C fill:#FF6347,stroke:#003D4C,stroke-width:2px,stroke-dasharray: 5, 5, round, join:round, rx:20, ry:20, font-size:16px, color:#FFFFFF; style D fill:#6CACE4,stroke:#003D4C,stroke-width:2px,stroke-dasharray: 5, 5, round, join:round, rx:20, ry:20, font-size:16px, color:#FFFFFF;
Robottien toimitus kuivana kaaviona.

4. Päivittäinen toiminta: Roboostin palvelukeskus

Kun robotiikkaratkaisu on käytössäsi, meidän tiimimme palvelukeskuksessa pitää huolen, että kaikki toimii sujuvasti. Seuraamme robottien suorituskykyä, ratkomme mahdolliset ongelmat ja päivitämme robottituotetta tarpeen mukaan.

Yhteistyössä menestykseen!

Vaikka Roboostin palvelukeskus varmistaa ohjelmistorobotiikan sujuvan toiminnan, yhteistyö kanssamme on keskeinen tekijä onnistumisessa. Aktiivinen osallistumisesi ja palautteesi ovat korvaamattomia robotiikan optimoinnissa.

Lopuksi

Tuotteistetut robottiratkaisut ja Roboostin asiantuntemus yhdistettynä aktiiviseen yhteistyöhön kanssamme luovat voittavan yhdistelmän. On ilo olla mukana tässä yhteistyössä, joka vie liiketoimintaasi uudelle tasolle tehokkuudessa ja automatisoinnissa.

Kiitos, että olet osa tätä jännittävää matkaa kanssamme. Toivottavasti tämä kirjoitus auttoi sinua näkemään, kuinka helppoa ja vaivatonta robotiikan käyttöönotto voi olla.

— Mikko
 

Mikko Ruohola

30.09.2023