Varaa tapaaminen
[email protected]
045 805 7506

Hanke: Ohjelmistorobotiikan Tulevaisuus SaaS-palveluna

Markkinaspesifinen robotiikka-alusta tuo kilpailuedun PK-yrityksille

Hanke: Ohjelmistorobotiikan Tulevaisuus SaaS-palveluna

Teknologian kehittyessä yhä useammat yritykset ovat alkaneet hyödyntää robotiikkaa tehostaakseen toimintaansa. Roboost Solutions on päättänyt ottaa askeleen kohti tulevaisuutta ja luoda uuden, innovatiivisen robotiikka-alustan, joka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Markkinaspesifisyys tuo selkeän kilpailuedun

Monet robotiikkaratkaisut pyrkivät palvelemaan mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa, mutta usein tämä tarkoittaa, että ne eivät vastaa optimaalisesti tiettyjen markkinoiden erityistarpeisiin. Me Roboost Solutionsilla olemme päättäneet kehittää alustan, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisten PK-yritysten tarpeisiin. Tämä paikallisesti räätälöity ratkaisu tarjoaa asiakkaillemme enemmän joustavuutta ja kustannustehokkuutta, sillä se ottaa huomioon juuri heidän toimintaympäristönsä ja erityistarpeensa.

“Räätälöity ratkaisu mahdollistaa sen, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin tarkemmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Tämä antaa PK-yrityksille selkeän kilpailuedun markkinoilla,” sanoo Roboost Solutionsin toimitusjohtaja Mikko Ruohola.

Helppo ja edullinen käyttöönotto

Tämän hankkeen päätavoitteena on luoda alusta, joka tekee robotiikan käyttöönotosta helpompaa ja edullisempaa. Alusta skaalautuu tarpeen mukaan ja mahdollistaa robotiikan käytön ilman suuria alkuinvestointeja. Samalla kehitämme myös uuden liiketoimintamallin, joka tarjoaa automaatiota palveluna. Tämä helpottaa monia niistä haasteista, joita pienemmät yritykset kohtaavat pyrkiessään hyödyntämään uutta teknologiaa.

Tulevaisuuden visio

Meillä on vahva usko siihen, että tämä hanke tulee viemään robotiikan käyttöä Suomessa uudelle tasolle. Kun yritykset pystyvät hyödyntämään robotiikkaa joustavasti ja kustannustehokkaasti, heidän toimintansa tehostuu ja kilpailukyky paranee. Tämä ei ole pelkästään teknologinen harppaus, vaan myös askel kohti helpompaa ja tehokkaampaa tulevaisuutta yrityksille, jotka haluavat menestyä digitalisoituvassa maailmassa.

EU lippuEuroopan unionin osarahoittama
— Mikko
 

Mikko Ruohola

21.07.2024