Varaa tapaaminen
heidi@roboost.fi
050 362 8100
BoosTaavi, Palkkatietojen työmyyrä

BoosTaavi, Palkkatietojen työmyyrä

BoosTaavi automatisoi palkka-aineiston keruun tuntikirjauksista, varmistaen palkkojen oikeellisuuden ja nopeuden. Tehosta palkanlaskuasi BoosTaavin avulla!

Kuvaus

BoosTaavi on automatisoitu järjestelmä, joka on suunniteltu helpottamaan palkka-aineiston keruuta ja varmistamaan palkkojen oikeellisuuden. Tämä innovaatio ei ainoastaan tehosta palkanlaskuprosessia, vaan sillä on myös monia liiketoiminnallisia hyötyjä:

  • Kustannussäästöt: Manuaalisen työn väheneminen vähentää työvoimakustannuksia ja mahdollisten virheiden korjaamisesta aiheutuvia kuluja.
  • Työtyytyväisyys: Työntekijöiden ei tarvitse käyttää aikaa toistuviin ja aikaa vieviin tehtäviin, mikä voi parantaa työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta.
  • Kilpailukyky: Nopea ja tarkka palkanlasku voi lisätä yrityksen houkuttelevuutta työnantajana ja parantaa yrityksen mainetta markkinoilla.

Hyödyt

  1. Nopeus: BoosTaavi poistaa manuaalisen työn tuntikirjausten keräämisessä, mikä nopeuttaa koko palkanlaskuprosessia.
  2. Tarkkuus: Väärät tuntikirjaukset tai epätarkkuudet voivat aiheuttaa palkkavirheitä. BoosTaavi tarkistaa tuntikirjaukset varmistaakseen, että kaikki tiedot ovat oikein ennen palkkojen käsittelyä.

BoosTaavin Tehtävät

  1. Aineiston kerääminen tuntikirjauksista: BoosTaavi skannaa järjestelmän ja tuo tuntikirjaukset automaattisesti palkanlaskujärjestelmään. Se minimoi inhimilliset virheet ja parantaa prosessin tehokkuutta.
  2. Määriteltyjen tietojen tarkistaminen: Ennen kuin palkat käsitellään, BoosTaavi varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein, kuten työtunnit, lomakorvaukset ja muut lisät.

Palvelutasot

  • BoosTaavi Basic: Tämä perustaso sisältää yhden tehtävän, jonka asiakas voi valita tarpeensa mukaan. Tämä sopii erityisesti pienemmille yrityksille tai niille, jotka tarvitsevat vain perusominaisuuksia.
  • BoosTaavi Pro: Laajennettu versio, joka sisältää molemmat tehtävät, tarjoaa täyden automatisoinnin ja on ihanteellinen suurille yrityksille tai niille, jotka haluavat maksimoida tehokkuuden.

Lopuksi

BoosTaavi on tulevaisuuden ratkaisu palkanlaskentaan. Sen avulla yritykset voivat tehostaa prosessejaan, vähentää virheitä ja varmistaa, että henkilöstö saa oikeat palkat ajallaan. BoosTaavin hyödyt ulottuvat myös yrityksen sisäiseen kulttuuriin ja sen asemaan markkinoilla. Valitse BoosTaavi ja koe sen monipuoliset edut!

© 2023 Roboost Solutions Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.