Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100
Heidi Ruohola, Myynti & Markkinointipäällikkö, Tuotepäälikkö - Roboost Solutions Oy

Heidi Ruohola

Heidi on tiimin ihmisasiantuntija ja robotiikan selittäjä sekä Roboostin some-tilien takana häärivä kynäilijä.
Tuotepäällikön ominaisuudessa hän käyttää hyväkseen laajaa erityisosaamistaan liiketoiminnan periaatteista ja sen tukitoiminnoista. Heidiltä sujuu käytännön tasolla palkanlaskenta ja kirjanpito sekä budjetit ja projektisuunnitelmat.

Liiketoimintaympäristö muuttuu hirmuisella vauhdilla ja on aika selvää, että yritykset, jotka yrittävät pärjätä vanhoilla tavoilla muuttuvassa ympäristössä, ovat aika heikoilla. Erityisen mielelläni hän auttaa nimenomaan PK-sektoria, sillä se on yhteiskunnan kantava voima!

PK-yritysten investoinnit teknologiaan kaatuvat tutkitusti useimmiten tiedon ja osaamisen puutteeseen. Robotiikan käyttöönotto ei kuitenkaan vaadi erityistä tietoteknistä osaamista.

Tämä on se, mikä Heidiä tässä työssä ja tässä yrityksessä inspiroi. Mahdollisuus auttaa asiakasta saamaan yritykselleen kilpailuetua ja kilpailukykyä robotiikasta. Aika harvassa on ne prosessit, joihin automaatiolla ei saada parannusta. Kehitysprojektit on aina olleet hänelle se ”mun juttu”.

Ajatuksia kootakseen Heidi lähtee mieluiten rentoutumaan luontoon ja usein tie johtaa mökille tai kotona puutarhaan tai metsään.

”Kotona meillä on kolme lasta ja kolme koiraa, joten rauhaa saadakseen onkin lähdettävä johonkin. Ulkona kyllä ajatus kirkastuu parhaiten, joten minut on helppo houkutella vaikka lenkille pohtimaan robotiikan mahdollisuuksia.”