Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100
Petri Ojala, Co-Founder & Robotiikkavelho, Co-Founder & Robotiikkavelho - Roboost Solutions Oy

Petri Ojala

Petri Ojala on Roboostin robotiikan kingi. Pitkän työuran aikana kertynyttä kokemusta ja näkemystä Petri hyödyntää etsiessään Roboostin asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Petri on toiminut mm. kansainvälisissä organisaatioissa kehittäen erilaisia automaatioratkaisuja.

Petrin erityisiin vahvuuksiin kuuluu looginen ajattelu, pitkäjänteisyys ja hyvä ongelmanratkaisukyky.

Erityisellä intohimolla Petri suhtautuukin juuri ratkaisujen etsimiseen. Erilaisten vaihtoehtojen puntaroiminen ja toimivan ratkaisun esitteleminen asiakkaalle tuntuu palkitsevalta.

Kiinnostavaa ja inspiroivaa Petrin mielestä alalla on muutos. Uusia haasteita ja uusia ratkaisuja syntyy jatkuvasti. Robotiikan tekemisessä inspiroivaa on erityisesti tietoteknisten ratkaisujen vieminen eri aloille.

Maailma on kiihtyvässä muutoksessa, mutta miltä robotiikkavelho olettaa maailman näyttävät 10 vuoden päästä? ” Tekoäly puhuttaa nyt vahvasti. Se tulee osaksi meidän kaikkien työtä ja arkea. Aina ennenkin tekemisten tavat ovat muuttuneet (teollistuminen jne). Työtä ihmisillä kyllä riittää, työtavat vaan jalostuvat. Toivottavasti esim 4-päiväinen työviikko on silloin oikea vaihtoehto, ja vaan ihmetellään miksi ihmiset tekivät töitä 40h viikossa kymmenen vuotta sitten.”

Vapaa-ajallaan Petri harrastaa kotiautomaatioita, ulkoilua luonnossa ja rakennuspuuhia. Petrin käsissä on syntynyt useampiakin terasseja ja viehätys terasseihin näkyy myös miehen tulevaisuuden suunnitelmissa: ”Haaveilen itse suunnitellusta kesämökistä järven rannalla ja sen isoista terasseista..”

Kotijoukoissa Petrillä on vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta sekä koira.