Varaa tapaaminen
[email protected]
050 362 8100
Teemu Majaluoma, Co-Founder & Integraatiovelho, Co-Founder & Integraatiovelho - Roboost Solutions Oy

Teemu Majaluoma

Teemu Majaluoma on Roboostin integraatioiden ihmeidentekijä ja ikuinen innostuja. Teemun käsissä data kuin data järjestäytyy kuin itsestään toimivaksi ratkaisuksi. Kokemusta alalta on kertynyt niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin organisaatioiden ohjelmisto- ja integraatioarkkitehtuurista.  

Teemu on utelias luonne; ”Tykkään tonkia uusia asioita ja syventää jo opittua. ” 

Teemun vahvuuksiin kuuluu kokonaisuuksien hahmottaminen ja ytimekkään ratkaisun löytäminen.  

Kiinnostavaa ja inspiroivaa alalla on Teemun mielestä sen nopea kehitys. Peruutuspeiliin ei juur voi katsoa ja kyydissä on mielenkiintoista yrittää pysyä. Maailma on tulevaisuudessa erilainen tekoälyn arkipäiväistymisen myötä.  

Työkuvamme muuttuu ja erityisen kiinnostavaa on olla siinä joukossa, joka etulinjassa maailmaa omalta osaltaan pikkuisen muuttaa.

Maailma on kiihtyvässä muutoksessa, mutta miltä integraatiovelho olettaa maailman näyttävän 10 vuoden päästä? ” Tekoäly on muokannut työelämäämme isosti. Varmasti on jo tässä vaiheessa opittu toimimaan tekoälyn kanssa vastuullisesti ja turvallisesti. Tekoäly löytyy erilaisten elämää helpottavien robottien aivoista ja nämä erilaiset apurit ovat läsnä arkipäivässämme.   

Monet työtehtävät ovat loppuneet ja uusia on syntynyt tilalle. Myös ohjelmistokehityksen osalta maailma on muuttunut. Onko meillä edes perinteisiä näyttöjä enää laajasti käytössä?” 

Teemun perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta ja koira. Perhe pitääkin miehen kiireisenä vapaa-ajalla. Aktiivisesti harrastaville lapsille saa olla kuljetuspalveluna, mutta jää Teemulle aikaa myös soitella kitaraa ja kuntoilla.  

”Olen aloitellut uudelleen golfharrastusta, jonka lopetin kuusitoistavuotta sitten!”